"Macht is tijdelijk en wordt je door anderen toegekend, kracht is oneindig en komt uit jezelf"

"Pyoen: Puur Professioneel, draagt bij aan groei, inspireert eeuwig."

Nieuws » Landelijke primeur KNVB Voetbalschool met zes Heuvelland clubs

Landelijke primeur KNVB Voetbalschool met zes Heuvelland clubs

Zondag 3 april jl. is met een 4x4 toernooi op het Sportcomplex WDZ in Bocholtz de KNVB Voetbalschool van start gegaan. Het district Zuid II is het enige district in het land dat de pilot "Voetbalschool in de vereniging" in clusterverband organiseert. Aan de voetbalschool voor F, E, en D-pupillen nemen in totaal 195 jeugdige voetballers van de zes heuvelland clubs deel.

Regiocoach Jo Slenter heeft de verenigingen in een cluster weten te bundelen. In het cluster, dat bestaat uit de verenigingen Rood Groen LVC’01, Sportclub’25, SV Simpelveld, Vijlen, WDZ en Zwart Wit ’19, wordt al langere tijd op voetbaltechnisch gebied in het kader van het jeugdvoetbal met elkaar samengewerkt. Nu hebben de verenigingen draagvlak gecreëerd om gezamenlijk de genoemde pilot tot uitvoering te brengen.

Pyoen Advies & Management heeft de mediabegeleiding verzorgd. voor meer informatie, zie bericht upload_fck/PERSBERICHT landelijke primeur KNVB voetbalschool in Heuvelland - RL.pdf en de videofilm http://www.youtube.com/watch?v=8cRYnJq2nu0&feature=mfu_in_order&list=UL

 

 

 

» Terug naar het nieuwsoverzicht