"Macht is tijdelijk en wordt je door anderen toegekend, kracht is oneindig en komt uit jezelf"

"Pyoen: Puur Professioneel, draagt bij aan groei, inspireert eeuwig."

Nieuws » Ondernemend Parkstad lanceert Rabo Economy Award

Ondernemend Parkstad lanceert Rabo Economy Award

Stichting Parkstad Limburg Economy Award en Rabobank Parkstad Limburg hebben op vrijdag 15 oktober 2010 een sponsorovereenkomst ondertekend voor de organisatie van de Rabo Economy Award. Rabobank Parkstad Limburg verbindt haar naam aan deze prijs om samen met Ondernemend Parkstad de economische bedrijvigheid binnen Parkstad te versterken en de aantrekkelijkheid van de regio te vergroten, dat is het idee!

Deze ondernemerswedstrijd kent een tweetal categorieen, de Rabo Economy Award en voor de aanmoediging van talent wordt de Startersprijs uitgereikt. De prijswinnaars ontvangen een trofee en de winnaar van de Startersprijs ontvangt ook prijzengeld, ter waarde van 5.000 euro. De verkiezing is een ware happening die breed in de media uitgemeten zal worden. De bekendmaking van de prijswinnaars vindt plaatst op 21 april 2011 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

In de projectorganisatie zitten vertegenwoordigers van Ondernemend Parkstad, Ontwikkelingsmaatschappij Parkstad Limburg (OPL), Corio League en Rabobank Parkstad Limburg. Projectleider, Marielle Houben-Vaessen, heeft in samenwerking met de projectgroep een projectplan opgesteld en is verantwoordelijk voor de organisatie en communicatie van dit project.

Voor meer info, www.RaboEconomyAward.nl

Verschenen persbericht, upload_fck/Persbericht Ondernemend Parkstad lanceert RaboEconomyAward (2).pdf

 

 

» Terug naar het nieuwsoverzicht