"Macht is tijdelijk en wordt je door anderen toegekend, kracht is oneindig en komt uit jezelf"

"Pyoen: Puur Professioneel, draagt bij aan groei, inspireert eeuwig."

Nieuws » Succesvolle After Party Rabo Economy Award bij Highlite International

Succesvolle After Party Rabo Economy Award bij Highlite International


Afterparty Een Succesvolle Primeur!

Op 27 juni j.l. heeft de Rabo Economy Award afterparty bij Hub de la Haye van Highlite International plaatsgevonden. De winnaar van de award stelde zijn bedrijf open voor maar liefst 100 genodigden om een kijkje te komen nemen in de wereld van licht & geluid. Het sensationele en hypermoderne pand aan de Vestastraat in Kerkrade was op deze warme avond het decor van een gezellige en indrukwekkende show.

Passie

Tijdens het openingswoord door Piet Boek, voorzitter van Stichting Parkstad Economy Award, blikte hij terug op de Rabo Economy Award 2010 en stond hij stil bij de primeur van deze afterparty. Hierna was het de beurt aan Hub de la Haye. Met veel passie en overgave vertelde hij in vogelvlucht over de groei en bloei die Highlite de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Een verbazingwekkend verhaal waarbij hij regelmatig zijn vrouw Connie in het toepasselijke ‘spotlicht’ zette. ‘Zonder haar was dit nooit mogelijk geweest’ aldus Hub. Na zijn verhaal, met de nodige dosis humor en schittering in zijn ogen, te hebben gedaan was het tijd voor de rondleiding. 

 

Rondleiding

In groepjes werden de aanwezigen door het moderne pand geleid. Met veel bewondering werd stilgestaan bij het geavanceerde orderpik systeem. Ook het ontvangst gedeelte waar de containers met goederen af- en-aan komen maakte indruk. Het neusje van de zalm en de kers op de taart was toch wel het volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde magazijn. Enorme onbemande kranen van 20 meter hoog reden af en aan. Geheel automatische zorgde zij ervoor dat de paletten twee diep op de stellingen terecht kwamen. Een gewaarwording die niet zou misstaan in een programma van Discovery Channel. Aan het einde van de rondleiding werden de diverse artikelen even ‘live’geshowd in de eigen discotheek. DapAudio op zijn best! 

Highlife

Na de rondleiding was het tijd voor de borrel en het dankwoord door Hub. Hierin gaf hij aan goed voor de Rabo Economy Award te zullen zorgen. De zwoele zomeravond zette zich onder het genot van een hapje en drankje nog enkele uurtjes voort, en Highlite veranderde voor één avond in Highlife!

 

 

 

 

» Terug naar het nieuwsoverzicht