"Macht is tijdelijk en wordt je door anderen toegekend, kracht is oneindig en komt uit jezelf"

"Pyoen: Puur Professioneel, draagt bij aan groei, inspireert eeuwig."

Nieuws » Wereldberoemd kunstenaarsduo bezoekt nieuw medisch centrum

Wereldberoemd kunstenaarsduo bezoekt nieuw medisch centrum

Op vrijdag 14 januari zijn de toonaangevende kunstenaars Job Smeets & Nynke Tynagel van Studio Job, op uitnodiging van huisarts Jo Crutzen, te gast in het nieuwe medisch centrum Simpelveld. 

De gebruikers van het nieuwe pand van het medisch centrum hebben besloten gezamenlijke kunstwerken aan te schaffen. Namens deze werkgroep is de Simpelveldse huisarts  verantwoordelijk voor de kunst voor het nieuwe medisch centrum.  ‘Studio Job is over de hele wereld bekend. Het werk van Studio Job wordt internationaal geschaard onder de meest toonaangevende designers van het moment. Van New York tot Milaan, musea in Praag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Hasselt, de collectie en werken van Studio Job gaan over de hele wereld’ zegt kunstkenner Crutzen.

De werkgroep is met diverse partners in onderhandeling om sponsorgelden te verzamelen voor de financiering van de kunstwerken.

Pyoen ondersteunt het initiatief en werkt mee aan het realiseren van dit doel. De rol van de media wordt ingezet om de bekendheid van het plan te vergroten. Dit persbericht is aan lokale media verzonden:  upload_fck/Wereldberoemd kunstenaarsduo bezoekt nieuw medisch centrum Simpelveld.pdf

 

» Terug naar het nieuwsoverzicht