"Macht is tijdelijk en wordt je door anderen toegekend, kracht is oneindig en komt uit jezelf"

"Pyoen: Puur Professioneel, draagt bij aan groei, inspireert eeuwig."

Advies » Organisatie- en communicatie advies

Organisatie- en communicatie advies

Adviezen die aansluiten bij de essentie van een probleem en een aanpak die succes garandeert. Voor de strategische koers, effectieve (communicatie)beleidsplannen en uitvoeringsplannen of voor een specifieke vraag. Helder en pragmatisch. Vaak gelijktijdig in- en extern gericht. Organisatieadvies ten aanzien van beleid, structuur, communicatie en personeel.
Wat is organisatie- en communicatie advies?
Onderzoek, analyse, advies en begeleiding bij het ontwikkelen van actuele en effectieve (communicatie)beleidsplannen en uitvoeringsplannen. Wij leveren u werkbare plannen, prima leesbaar en gericht op resultaat.
Wanneer is het zinvol?
Communicatiebeleid moet naadloos aansluiten op algemene beleidsdoelstellingen, op politiek-bestuurlijke keuzes of op ingrijpende veranderingsdoelen, zoals bij fusies, privatiseringen en reorganisaties. Soms is gericht, kwalitatief vooronderzoek nodig en een haarscherpe analyse die de communicatiestrategie werkelijk richting geeft. Gefundeerd kiezen voor een bepaalde aanpak, met uw eigen plannen tastbaar in handen, verhoogt de kans op duurzaam resultaat aanzienlijk. 
Voor de gemiddelde onderneming of organisatie is het optwikkelen van beleids- en uitvoeringsplannen geen dagelijkse routine. Voor ons wel. Advisering en begeleiding bij het ontwikkelen van actuele en effectieve plannen is ons dagelijks werk. Maar ook andere beleidsontwikkeling met een 'hoog communicatiegehalte' valt binnen onze competentie. Pyoen Advies & Management heeft ruime ervaring met advisering.


Recente resultaten 


Het Cijferloket, 2016 - heden

Centre Beauté, 2014 - heden

Laumen Rolluiken, 2013 - heden

Universiteit Maastricht, 2012 - heden

Stichting Pergamijn tav cultuurverandertraject, 2012

Gemeente Simpelveld, 2010-2012

Management- en marketing adviseur Van Melik Food Groep, 2010-2012

Advisering Taxi van Meurs, 2010-2012

Advisering Meander Groep, nieuwe woonvoorziening, 2010-2011

Advisering beleid en strategie poliklinieken St. Jans Gasthuis Weert, 2009
Advisering strategische koers Arion International BV, 2007-2009

Diverse campagnes zoals Hypotheek Sale Weken, Wervingscampagne nieuw Personeel, Ondernemersprijs Parkstad Limburg bij Rabobank Parkstad Limburg, 2010

Ontvangt u graag organisatie- en/of communicatieadvies? Neem dan contact op met Pyoen