"Macht is tijdelijk en wordt je door anderen toegekend, kracht is oneindig en komt uit jezelf"

"Pyoen: Puur Professioneel, draagt bij aan groei, inspireert eeuwig."

Over Pyoen » Verhaal van PyoenŽ

Verhaal van Pyoen®

Oprichting & achtergrond

In 2009 heeft gezondheids- en communicatie wetenschapper Mariëlle F. Houben - Vaessen de stap gezet een eigen bedrijf te starten. Met nagenoeg twintig jaar ervaring als beleids- en communicatieadviseur, manager in de gezondheidszorg, overheid en de commerciële sector, heeft ze een eigen visie en aanpak ontwikkeld. Als bevlogen en resultaatgerichte professional versterkt Mariëlle F. Houben – Vaessen, oprichtster en eigenaar van Pyoen Advies & Management, de communicatiekracht van haar opdrachtgever.

 

Naam PYOEN

De naam Pyoen [eigenwijs, chique en krachtig] is afgeleid van de pioenroos, een opvallende, sterke en eeuwige plant die zich voorbeeldig kan ontwikkelen. Deze vaste plant is de onbetwiste kampioen van de zomerborder. Deze plant staat symbool voor de triple P-filosofie van mijn bedrijf namelijk Professioneel, Passie & Puur. De triple P-filosofie wordt versterkt door de kleur Paars, dat kennis uitstraalt. Paars is een mystieke kleur. Het is de kleur van meditatie, bezinning en respect en stimuleert intuïtie en inzicht. De kleur wit staat voor puur. De letter Y heeft een speciale betekenis voor Mariëlle F. Houben – Vaessen, oprichtster en eigenaar van Pyoen Advies & Management. Deze letter legt de verbinding met haar gezin, de namen Wyno (echtgenoot) en hun drie kinderen Yana, Millo en Iggy.

De naam PYOEN is onder depotnummer 1190845 gedeponeerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Het merk Pyoen® is in het merkenregister opgenomen.