"Macht is tijdelijk en wordt je door anderen toegekend, kracht is oneindig en komt uit jezelf"

"Pyoen: Puur Professioneel, draagt bij aan groei, inspireert eeuwig."

Stijl van Pyoen » Kernwaarden van Pyoen

Kernwaarden van Pyoen

Drie kernwaarden treft u aan in de werkwijze van Pyoen Advies & Management:
 

        Professioneel   .   Passie   .   Puur
 

  • Professioneel: Bij ieder facet van Pyoen Advies & Management staat Professionaliteit, vakkennis en klantgerichtheid (maatwerkoplossingen) centraal. De persoonlijke aanpak, integriteit en respectvolle bejegening zorgt voor grote waardering bij de klanten. Of het nu gaat om interim-management, organisatieadvies, werving en selectie of een van de andere diensten. Pyoen Advies & Management is trots op de resultaten die ze samen met haar klanten bereikt!

 

  • Passie: Passie is innerlijke energie, vuur, liefde en gedrevenheid die afstraalt op anderen, plezier en voldoening geeft en bijdraagt tot het verwezenlijken van je doelen. Passie geeft je een intens gevoel van voldoening. Het laat je genieten, maakt je blij, biedt je weer een focus en maakt alle verplichte dingen in het leven gemakkelijker. 3 P's: Passie leidt tot Plezier leidt tot Prestatie, typisch voor het werk van Pyoen Advies & Management. Mariëlle  Houben - Vaessen voelt zich goed bij wat ze doet en dát is precies wat ze ook uitstraalt! Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft talent en door op zoek te gaan naar het talent kun je individuen sterker maken of op de juiste plek neerzetten. Groepsprocessen worden verbeterd als de juiste talenten ingezet worden. Pyoen Advies & Management laat zien dat mensen diep van binnen eigenlijk hetzelfde willen; iets moois creëren.

 

  • Puur: Op zoek naar de kern van uw vraag komt Pyoen Advies & Management met een Puur advies. De kern van het leiderschap van eigenaar en oprichtster Mariëlle F. Houben – Vaessen is authenticiteit; deze aanpak is écht, geloofwaardig en betrouwbaar. Authentiek zijn betekent voor haar, vrij vertaald, trouw blijven aan jezelf, of anders gezegd: de weg van je hart volgen. Leef, ervaar, misluk, sta op en ga door, probeer, doe het voor jezelf, niet voor de ander. Leven volgens je hart, vraagt lef. Daarmee raakt ze mensen. Haar aanpak creëert een verhoogd onderling vertrouwen en binding. Daarmee scheppen we een cultuur waarbij mensen elkaar helpen en creëren we een stevig fundament om verder te bouwen.