Kernwaarden van Pyoen


Professioneel – Passie – Puur

Bij ieder facet van Pyoen Advies & Management staat Professionaliteit, vakkennis en klantgerichtheid (maatwerkoplossingen) centraal. De persoonlijke aanpak, integriteit en respectvolle bejegening zorgt voor grote waardering bij de klanten. Of het nu gaat om interim-management, organisatieadvies, werving en selectie of een van de andere diensten. Pyoen Advies & Management is trots op de resultaten die ze samen met haar klanten bereikt!

Passie en plezier horen bij het werk van Pyoen Advies & Management. Oprichtster Mariëlle F. Houben – Vaessen voelt zich goed bij wat ze doet en dát is precies wat ze ook uitstraalt! Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft talent en door op zoek te gaan naar het talent kun je individuen sterker maken of op de juiste plek neerzetten. Groepsprocessen worden verbeterd als de juiste talenten ingezet worden. Pyoen Advies & Management laat zien dat mensen diep van binnen eigenlijk hetzelfde willen; iets moois creëren.

Op zoek naar de kern van uw vraag komt Pyoen Advies & Management met een Puur advies. De kern van het leiderschap van eigenaar en oprichtster Mariëlle F. Houben – Vaessen is authenticiteit; deze aanpak is écht, geloofwaardig en betrouwbaar. Daarmee raakt ze mensen. Haar aanpak creëert een verhoogd onderling vertrouwen en binding. Daarmee scheppen we een cultuur waarbij mensen elkaar helpen en creëren we een stevig fundament om verder te bouwen.