Missie & Visie


Missie

Pyoen Advies & Management wil helpen ambities te realiseren en draagt bij aan de groei van management en organisatie van bedrijven. Pyoen Advies & Management voorziet in de behoefte aan persoonlijke begeleiding met diensten die managers helpen zich goed te voelen, meer uit zichzelf te halen, talenten te versterken en daarmee groei van bedrijven te creëren. Pyoen Advies & Management ondersteunt organisaties die verder willen komen.


Visie

Pyoen Advies & Management biedt ondersteuning voor het bedrijfsleven, (semi) overheid, non-profit sector, organisaties in de gezondheidszorg en organisaties die zich op het snijvlak bevinden van bedrijfsleven, gezondheidszorg en overheid. De performance van een bedrijf is afhankelijk  van de communicatiekwaliteit van de mensen die er werken.

Op professionele en authentieke wijze én met passie & plezier op zoek naar het talent in de mens, de groep of het totale bedrijf om daarmee medewerkers te motiveren, resultaten te bereiken en verder te komen in de groei van mensen en bedrijven.